previous_project next_project 

Music Academy, Bremen

The architecture office of Hilmes and Lamprecht BDA planned and implemented the renovation and addition for the Department of Music at the Academy of Art in Bremen. The existing building from1872 was extended by a new addition, consisting of a transparent skin with contrasting red interior cube.
Existing and new construction was merged with a comprehensive color and design concept, which facilitated a unified identity for the entire complex.

Scope of Work

  • Stairway and hallway lighting using wide-beam wall sconces with up and down-lights – 2x TCL 80W EVG

Photography

  • Mawa Design GmbH
Diese Seite druckenDiese Seite per E-Mail sendenDiese Seite im Browser speichernDiese Seite auf Facebook teilenDiese Seite auf Twitter veröffentlichenDiese Seite auf Mister Wong speichernDiese Seite auf Google speichern

Musikhochschule Bremen 01

Musikhochschule Bremen 02

Musikhochschule Bremen 03

© 2017 mawa design | WEEE-Reg.-Nr: DE 945 963 57